در سالهای اخیر ، چت های هوش مصنوعی در انسان نقش زیادی داشته اند ، اما همچنین مشکلات و مشکلات داشته اند. طبق تحقیقات جدید ، کاربرانی که از ChatGPT زیاد استفاده می کنند و در کل کسانی که از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنند ، بیشتر از سایرین هستند. این احساس تنهایی از نظر فنی با وابستگی این افراد به این ابزارها و کاهش روابط اجتماعی آنها مرتبط است.
تنهایی Chatgpt و هوش مصنوعی از چه چیزی ناشی می شود؟
به گفته گاردین ، طبق مطالعات مشترک توسط Openai و آزمایشگاه رسانه ای دانشگاه MIT ، کاربرانی که بیشترین استفاده از چتپ را دارند ، در روابط اجتماعی خود مشکلاتی دارند. آنها با درگیری عاطفی و زمان زیادی تغییرات خلق و خوی را ایجاد می کنند. اگرچه این مطالعات بسیار پیشرفته نیستند و مقدماتی هستند ، اما کاربران چتپپ باپیل بالا احتمالاً بیشتر وقت خود را در این چت ها می گذرانند و زمان زیادی برای توسعه ارتباطات شخصی خود ندارند.
این برای کاربرانی که از ویژگی چت صوتی ChatGPT استفاده می کنند شدیدتر است. هنگامی که کاربران از مدل صوتی مخالف استفاده می کنند ، این وابستگی عاطفی بیشتر می شود. به نظر می رسد که کاربر در تلاش است تا خلاء عاطفی خود را با چتپپ جبران کند و محیط واقعی را شبیه سازی کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش ، ابتدا باید بدانید که داده های ۱ میلیون تعامل با ChatGPT مورد بررسی قرار گرفت و ۱۸۰۰ کاربر وارد مطالعه شدند و جمعیت آماری آنها وارد فرآیند تجزیه و تحلیل شدند. در تحقیقات مربوطه ، هزار نفر روزانه ۲ دقیقه با Chatgpt در تعامل بودند و سرانجام نظرسنجی از تنهایی را انجام دادند. جالب اینجاست که تمایل به تنهایی در زنانی که از چتپ استفاده می کردند بیشتر از مردان بود.
کارشناسان و روانشناسان همچنین نگران موج جدید افسردگی و احساس تنهایی کاربران در عصر هوش مصنوعی هستند. مشخص نیست که این وضعیت با ظهور روبات های اومانیستی و پیشرفت چت های هوش مصنوعی ادامه یابد. اگر ما برای استفاده صحیح از آنها برنامه ریزی نکنیم ، ممکن است ما یکی از قربانیان بعدی این موج تغییر عاطفی باشیم.
نتایج یافته های اخیر که هنوز هماهنگ نشده اند در وب سایت OpenAI و MIT قابل مشاهده است.
منبع : دیجیاتو