چند ماه پیش شایعاتی مبنی بر اینکه متا می خواست در پروژه ۱۰ میلیارد دلاری کابل که به سراسر جهان می رسد ، یک زیرزمین بزرگ بسازد. قرار بود این شرکت تنها مالک و کاربر این کابل زیردریایی باشد. متا اکنون تأیید کرده است که تحت عنوان Waterworth روی این پروژه کار می کند.
طبق گفته متا ، پروژه Waterworth پس از اتمام به پنج قاره اصلی خواهد رسید و بیش از ۵۰،۰۰۰ کیلومتر (بیشتر از زمین) خواهد بود و بلندترین کابل زیر دریایی جهان خواهد بود. همانطور که در نقشه مشاهده می کنید ، نقاط اصلی ورودی این کابل ایالات متحده ، برزیل ، آفریقای جنوبی ، هند و استرالیا خواهد بود:
بلندترین کابل شبکه جهان را توسط متا بسازید
متا می گوید واترورث بلندترین کابل های فیبر در جهان است. این شرکت از فناوری پیشرفته مسیریابی برای قرار دادن آن در عمق ۷۰۰۰ متر در زیر آب استفاده می کند. به طور کلی ، اگر کابل ها در اعماق دریاها نباشند ، می توانند در اثر حوادث مختلف مانند لنگرها آسیب ببینند.
متا برنامه های این کابل را توضیح نمی دهد و فقط به “ارتباطات دیجیتال ، معاملات ویدئویی و آنلاین” اشاره دارد و می گوید برای “هوش مصنوعی” بالا ضروری است. براساس گزارش های مختلف ، خدمات و سیستم عامل های متا مانند اینستاگرام ، واتس اپ و فیس بوک به تنهایی حدود ۱۰ ٪ از مصرف جهانی اینترنت ثابت و ۲۲ ٪ ترافیک موبایل را تشکیل می دهند. بنابراین ساخت بلندترین کابل اتصال جهانی به ارتباطات پایدار زیادی کمک می کند.

یکی از کشورهایی که متا را برای گسترش شبکه کابل خود انتخاب کرده است ، هند است. متا فرصت های هند و نقشی را که شبکه در نحوه ارائه خدمات اطلاعاتی مصنوعی در سطح جهان ایفا می کند ، توضیح داد ، دلایل اصلی ساخت شبکه آن است. به طور کلی ، عوامل مختلف ژئوپلیتیکی برای انتخاب این چندین کشور به عنوان دروازه ورودی وجود دارد.
روز پنجشنبه ، رئیس جمهور آمریكا دونالد ترامپ و نخست وزیر هند ، نارندرا مودی ، بیانیه ای صادر كردند كه در آن لیست طولانی از مناطقی وجود دارد كه در آن دو كشور كار می كنند. در این بیانیه طولانی ، اشاره ای به توسعه مشترک فن آوری های Underworld به عنوان بخشی از مشارکت دفاعی و همچنین یادداشتی در مورد پروژه ۵۰،۰۰۰ کیلومتری واتروورت متا و نقش هند در تأمین مالی برخی از قسمت های آن وجود داشت.
منبع : دیجیاتو